El meu client part I

person Posted By: Naturalis list In: Curiositats El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 969

Carta als meus clients.-

Estimat client;

Siguis on siguis segur que et trobaré. Sóc una persona persistent, que creu fermament que haver muntat una web de menjar com la meva, és una bona idea i una necessitat per a tu. Per trobar-te millor i treure't algunes preocupacions de sobre.

També et trobaré a tu que t'encanta donar-te gustos i tenir alguns capricis de tant en tant..organitzar algun sopar romàntic amb la parella, per sorpresa, per allò de mantenir la flama, ja saps...

Organitzar algun àpat amb d'altres parelles a casa, el cap de setmana i quedar com un gurmet que està a la última quant a menjar de qualitat es refereix..o portar aquell detall exclusiu quan vas convidat a casa d'algú..de la família, dels amics..t'has guanyat la fama, ara toca mantenir-la.

Us trobaré o em trobareu i tindrem un win win...ja sabeu, un guany recíproc. I una relació molt especial, una certa complicitat, ja que com veieu us conec bé.

Una vegada establim la relació, em podreu fer suggeriments i afinar la nostra relació entre tots perquè sigui perfecte.

Anem primer doncs, si et sembla per a tu, pel meu client enfeinat, amb nens petits. feina a casa i a fora i preocupació per menjar sa i bé, però sense gaire temps per cuinar, entre setmana i sense ganes de fer-ho el cap de setmana..ja et sents prou culpable de no dedicar més temps als teus..

Però saps què? Ja sé que tothom t'ho diu i que coneixes altres parelles que estan passant pel mateix que tu i també sé que a tu no et consola de res, perquè voldries poder amb tot i fer-ho tot perfecte i estar sempre atent@ i tenir-ho tot controlat..aixxx com t'entenc!!! jo m'he sentit així tantes vegades..

Aquest va ser el motiu inicial de fer la web. Que les persones que els passa el que m'ha passat a mi se sentin recolzades, enteses, perquè som unes quantes oi? O estic sola a l'Univers?

Sé segur que no. Que hi ha moltes persones com jo, que veuen els blogs de cuina amb receptes fantàstiques de pastissos meravellosos i que te'ls mires i dius, són preciosos i segur que són boníssims, però no tots servim per a tot. Jo no el sabré fer mai, ja t'ho asseguro.

Quantes vegades t'has sentit desbordat@ per la feina de fora, la de dintre, els nens...i a sobre no et trobes gaire bé, ni d'ànims ni de salut. Et trobes ansios@, cansat@, preocupat@, a prop del col.lapse i a sobre has de fer el sopar.

Has de pensar també en l'esmorzar de l'endemà i el dinar per endur-te...

Bufff...la primera intenció és anar a qualsevol super i comprar menjar processat, encara que vagi en contra dels teus principis bàsics, però és el més ràpid i no cal pensar...

Però com podria donar als meus, a les persones que m'estimo, un menjar que no sé quantes coses porta que no són sanes pel cos?

Doncs s'ha acabat el teu problema amic@ client@.Perquè jo sóc aquí per fer-t'ho fàcil. Perquè et sentis millor i tinguis menys maldecaps.

Pots comprar a qualsevol hora, qualsevol dia, t'ho envio on tu vulguis i pots comprar quantitat perquè no es fa malbé. Així mai tens el rebost buit i sempre pots trobar una solució ràpida i sana per tu i la teva familia.

Espero veure't ben aviat a la botiga i començar a ajudar-te a ser una mica més feliç.

Com que m'he allargat molt amb el meu client preocupat, de tu, del gurmet, de l'exclusiu, en parlarem a la propera.

Fins aviat!!!!

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes