El meu client part I

person Posted By: Naturalis list In: Curiositats El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 542

Carta als meus clients.-

Estimat client;

Siguis on siguis segur que et trobaré. Sóc una persona persistent, que creu fermament que haver muntat una web de menjar com la meva, és una bona idea i una necessitat per a tu. Per trobar-te millor i treure't algunes preocupacions de sobre.

També et trobaré a tu que t'encanta donar-te gustos i tenir alguns capricis de tant en tant..organitzar algun sopar romàntic amb la parella, per sorpresa, per allò de mantenir la flama, ja saps...

Organitzar algun àpat amb d'altres parelles a casa, el cap de setmana i quedar com un gurmet que està a la última quant a menjar de qualitat es refereix..o portar aquell detall exclusiu quan vas convidat a casa d'algú..de la família, dels amics..t'has guanyat la fama, ara toca mantenir-la.

Us trobaré o em trobareu i tindrem un win win...ja sabeu, un guany recíproc. I una relació molt especial, una certa complicitat, ja que com veieu us conec bé.

Una vegada establim la relació, em podreu fer suggeriments i afinar la nostra relació entre tots perquè sigui perfecte.

Anem primer doncs, si et sembla per a tu, pel meu client enfeinat, amb nens petits. feina a casa i a fora i preocupació per menjar sa i bé, però sense gaire temps per cuinar, entre setmana i sense ganes de fer-ho el cap de setmana..ja et sents prou culpable de no dedicar més temps als teus..

Però saps què? Ja sé que tothom t'ho diu i que coneixes altres parelles que estan passant pel mateix que tu i també sé que a tu no et consola de res, perquè voldries poder amb tot i fer-ho tot perfecte i estar sempre atent@ i tenir-ho tot controlat..aixxx com t'entenc!!! jo m'he sentit així tantes vegades..

Aquest va ser el motiu inicial de fer la web. Que les persones que els passa el que m'ha passat a mi se sentin recolzades, enteses, perquè som unes quantes oi? O estic sola a l'Univers?

Sé segur que no. Que hi ha moltes persones com jo, que veuen els blogs de cuina amb receptes fantàstiques de pastissos meravellosos i que te'ls mires i dius, són preciosos i segur que són boníssims, però no tots servim per a tot. Jo no el sabré fer mai, ja t'ho asseguro.

Quantes vegades t'has sentit desbordat@ per la feina de fora, la de dintre, els nens...i a sobre no et trobes gaire bé, ni d'ànims ni de salut. Et trobes ansios@, cansat@, preocupat@, a prop del col.lapse i a sobre has de fer el sopar.

Has de pensar també en l'esmorzar de l'endemà i el dinar per endur-te...

Bufff...la primera intenció és anar a qualsevol super i comprar menjar processat, encara que vagi en contra dels teus principis bàsics, però és el més ràpid i no cal pensar...

Però com podria donar als meus, a les persones que m'estimo, un menjar que no sé quantes coses porta que no són sanes pel cos?

Doncs s'ha acabat el teu problema amic@ client@.Perquè jo sóc aquí per fer-t'ho fàcil. Perquè et sentis millor i tinguis menys maldecaps.

Pots comprar a qualsevol hora, qualsevol dia, t'ho envio on tu vulguis i pots comprar quantitat perquè no es fa malbé. Així mai tens el rebost buit i sempre pots trobar una solució ràpida i sana per tu i la teva familia.

Espero veure't ben aviat a la botiga i començar a ajudar-te a ser una mica més feliç.

Com que m'he allargat molt amb el meu client preocupat, de tu, del gurmet, de l'exclusiu, en parlarem a la propera.

Fins aviat!!!!

Comentaris

Cap comentari en aquest moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes