el meu client part II

person Posted By: Naturalis list In: Curiositats El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 1003

Un dels meus clients preferits.-

Em dic Salvador, però tothom em diu Salva. Sóc advocat. Estic al voltant dels 40 anys i treballo en un bufet com a soci.

Sóc solter. No per força eh? Ho soc perquè vull. Després de tant de temps d'estar sol, qualsevol s'acostuma a compartir amb algú altra, els espais, tot el temps lliure...Prendre decisions compartides... La veritat es que estic amb algú però cadascú a casa seva.

Durant la setmana no tinc molt de temps lliure, entre la feina, el gimnàs, el futbol, i la parella, paro poc per casa. Normalment menjo fora de casa tots els migdies. Als vespres, si no sortim a sopar amb els companys qualsevol cosa, una amanida, una tapa, un plat combinat...a casa menjo un iogurt i a dormir.

Em llevo, faig un cafè al bar de sota casa i cap al despatx. Així de dilluns a divendres, excepte el dimecres que sortim a sopar amb la costella, per allò de que no es pensi que la deixo de banda, ja m'enteneu..

Els caps de setmana, però, es diferent. Tinc més temps i aprofito per gaudir de la casa, dels amics de la família, de la parella..

Els dissabtes ens llevem tard, anem a córrer o amb bici i a esmorzar al bar. Un bon esmorzar, de vegades si s'ens fa tard, anem a fer un brunch, aquest invent americà que és un esmorzar-dinar i aquest àpat se sol fer entre les hores d'esmorzar i dinar, per exemple, entre les 12 i les 13 h.

Al vespre tot canvia. Ens agrada a tots els amics organitzar sopars a casa d'algú de la colla. Ho fem rotatiu. A tots ens agrada el bon vi, la bona cervesa, en fi, el dia que ens toca fer-lo a casa, ens ho pensem i fem coses gurmet. Encara que de vegades no tenim moltes ganes de cuinar i comprem cosa feta. Sempre portem alguna cosa cadascú i així no resulta tant costos per l'organitzador.

Un porta vi, l'altra cervesa artesana, l'altra uns bombons...unes bones esferetes d'oli i vinagre PX per posar al carpaccio, una bona escalivada pel pa artesà que hem comprat al forn de sempre...en fi que ens els gastem però ho gaudim...i sabeu què és el millor de tot? Que ens ho envien a casa, si si, a casa o a la feina o a casa els pares o ...on ens vagi millor i hi hagi algú per a recollir-ho.

Es genial. Us ho aconsello. Ah! Nosaltres, tota la colla, fem servir la pàgina Somnaturalis. Es eficient i els productes són top. Proveu-ho. No us en penedireu. Us ho diu un client fidel.

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes