Formació, formació i formació.-

person Posted By: Naturalis list In: Curiositats El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 1028

Formació, formació i formació.-

Tercer pas a la llista.

Quan vaig començar aquesta aventura de muntar aquesta web, amb el seu blog i tot el que això comporta, sabia molt d'empresa, de màrqueting..però del de tota la vida, no del digital.

I es clar, no tenen quasi res a veure, el convencional i el 2.0.

Així doncs, aquest va ser el primer escull que em vaig trobar, gros, més o menys com l'iceberg del Titanic.

Ho sentia talment aixi. Per on començo? Com ho faig? Funcionarà? Ho faré bé?

Per a mi era com aprendre xinès. Complicat.

Però sempre hi ha solucions. La millor per a mi va ser fer cursos senzills que m'ajudaven alguns a refrescar coses que ja sabia i d'altres a aprendre'n de noves. Aquests en concret van ser un bàlsam perquè hi havia moltes coses que estava fent bé. D'altres s'havien de millorar. En ambdós casos em van ser de molta utilitat.

Una definició que em va servir molt d'un expert en màrqueting digital va ser;

L'empresa (referint-se al màrqueting, encara que jo crec que es pot aplicar a qualsevol dels seus departaments) té dos components;

Un es una màquina de fer forats de botons, fixa.

L'altre és un vaixell lleuger, manejable, que creua el mar en línia recta.

Després però a mida que parlava, vaig veure que cap de les dues coses són certes si vols tenir èxit en el teu negoci, sigui el que sigui que facis.

Els forats dels botons de vegades s'han d'ajustar perquè són massa grossos o massa petits, per tant no pot ser una màquina fixa.

El vaixell no pot anar sempre en línia recta es pot desviar molt del seu camí i no arribar mai a port.

Per tant la millor manera de portar una empresa, una vida també, és donar un cop de timó a temps i viatjar millor fent ondes suaus i redreçant quan cal per canviar el rumb i portar el vaixell a port.

Aquest concepte va ser suficient per a mi per decidir que havia valgut la pena haver assistit a aquella xerrada-curs. I encara vaig aprendre moltes més coses, però això ja us ho aniré explicant.

Dir-vos també que em sap greu haver trigat tant a penjar l'escrit però he estat ocupada refent els altres, per fer-los més visuals i m'ha ocupat més temps del que hagués volgut.

No tornaré a estar tant de temps sense dir res. Segur.

També estic present a youtube, twitter, facebook i com sempre a instagram. Així doncs, més presència a les xarxes i més coses per compartir.

Espero que us agradi i em feu una visita.

Gràcies i fins aviat!!!!

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes