Hummus

person Posted By: Naturalis list In: Receptes El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 514

Aquest plat és d'origen àrab, mediterrani, deliciós i molt fàcil de preparar.

És un plat que poden menjar els vegans, vegetarians i celíacs.

Ingredients :

Aquesta vegada no us donaré mides exactes perquè es pot fer servir per a moltes coses, com a aperitiu, per tant en fareu menys, com a primer plat, en fareu més.. depèn també dels comensals que hi hagi, també els ingredients, excepte el principal que és el cigró, variaran en funció dels gustos de cadascú.. així doncs, us dono la meva recepta i vosaltres l'adapteu al vostra gust.

- Cigró natural Naturalis

- Tahina (pasta de farina de sèsam)

- Oli d'oliva verge extra Naturalis

- Llimona

- all

- sal

- Comí

Elaboració.-

Aboqueu el pot de cigrons en un pot per trinxar. L'afegiu sencer amb l'aigua i tot. Hi afegiu tres cullerades soperes de tahina, el suc d'una llimona, un pessic de sal, un gra d'all sense el cor perquè no torni i una cullerada de comí. 

Ho trinxeu tot, i ha de quedar una massa espessa, però que es pugui untar sense problemes en una llesca de pa.

Una vegada fet l'hummus, l'aneu tastant per anar rectificant i posant més del que us agradi, fins aconseguir el gust que voleu. Millor començar amb menys perquè així sempre es pot rectificar.

Observació.- Per les persones que no vulguin engreixar, jo ho acompanyo amb endivies enlloc de amb pa. Queda boníssim i molt fresc.

Bon profit!!!!

Comentaris

Cap comentari en aquest moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes