La mida si importa

person Posted By: Naturalis menjar de debò list In: Noticies El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 220

Avui et vull explicar una història.

Avui vull parlar-te de mi.

Ja sé que tots els experts en marketing, diuen que no s'ha de fer, però m'hi arriscaré. El món es dels valents/es.

De com vaig decidir muntar la botiga somnaturalis ja t'en vaig parlar en un altre article, et deixo el link per aqui, per si vols refrescar..muntar botiga

Començaré dient que la mida sí que importa.

La dels llegums es clar, què pensaves?.

Quan més petitona, menys pell té, més tendre és i més fàcil de cuinar també.

Això però no seria un problema, perquè la de somnaturalis ja ve cuita. En aigua i sal. Sense conservants ni colorants ni espessants ni res de res. Envasat al buit i esterilitzat. I prou.

I tú que ets una persona curiosa diràs, i què es pot fer amb llegums? Ara no en menjo, estic més a la moda, que això de les mongetes i els cigrons són del temps de la polca. Ara menjo llavors, que són molt més actuals... chia, lli, en fi cosa sana.

Segur? No,no, no et confonguis, no vull dir que no siguin sanes les llavors eh? Jo també en menjo, ara que he après com...però també faig llegum. Es també un superaliment, complet i saludable.

Et deixaré el link aqui perquè ho comprovis.bondats de la llegum

I ara, que ja t'he posat en antecedents, passaré a donar-te idees per menjar llegums tendres envasades delicioses i fetes en un moment.

- Mongetetes amb cloïsses

-Mongetetes amb all i julivert i butifarra a la brasa

-Toast and beans...o no, això ja al gust

-Mongetetes amb tripa de bacallà

-Col i patata amb mongetetes i rosta.

Podria continuar, però crec que perquè se't faci la boca aigua, ja n'hi ha prou.

T'aniré donant les receptes d'aquests plats en altres articles, per no fer aquest massa llarg.

Ben pensat, malgrat volia parlar-te també del cigró, ho farem al revés. Et donaré les receptes i parlaré del cigró i les seves receptes un altre dia.

Comencem per la primera recepta. Mongetes amb cloïsses.-

Els pots són de 200 gr. Així que la quantitat dependrà dels que sou i de la gana que tingueu. http://bit.ly/2XgcE3L

Farem un pot de referència d'acord?

Ingredients;

1 pot de mongetes cuites naturalis

300 gr. De cloïsses

all i julivert picat

1 gotet de vi blanc

Recepta.-

Agafem les cloïsses i les posem en un bol en aigua i sal, durant una estona, perquè deixin anar la sorra.

També les pots trobar depurades, i llavors no cal posar-les a remull.

Les escorres i les poses en una paella amb una miqueta d'oli perquè s'obrin.

Una vegada obertes, hauran deixat anar aigua. Les treus de la paella i llences l'aigua.

Poses un raig d'oli a la paella i hi tornes a posar les cloïsses escorregudes i obertes amb all i julivert. Li dones un parell de voltes i hi afegeixes el vi blanc. Quan el vi hagi perdut l'alcohol, afegeixes les mongetes amb l'aigua del pot. Ho deixes un moment perquè es barregin els gustos i ja pots treure-ho del foc. Ho deixes reposar uns minuts i llestos!!! A dinar.

Més senzill impossible.

La de butifarra amb mongetes ja la coneixes.

No obstant això te la recordo.

Mentre fas la butifarra a les brases o a la graella, poses un raig d'oli d'oliva verge extra naturalis a la paella.

Hi afegeixes all i julivert trinxat petit. Quan estigui mig cuit, compte no se't cremi, hi afegeixes les mongetes amb l'aigua i tot. Ho deixes coure uns minuts perquè agafin el gust de l'all i julivert i apagues el foc. Ho deixes reposar mentre acabes de coure la butifarra. I ja ho tens.

La de les toast and beans era broma, però que sàpigues que es un plat que els britànics mengen per esmorzar a sobre d'una llesca de pa de motllo i estan fetes, les mongetes amb una mena de salsa de tomàquet.

Les receptes que queden que són la del trinxat i la del bacallà amb mongetes, les deixarem per un altre dia.

Bon profit i fins aviat!!!!

Comentaris

Cap comentari en aquest moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes