Les aparences enganyen o la vestidura fa la figura.-

person Posted By: Naturalis list In: Curiositats El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 1005

Prejudicis generals.-

Avui voldria parlar del que afecten els prejudicis a la vida diària de les persones, en general i en aquest cas, a mi en particular i més concretament, en referència als inicis d'emprendre aquesta aventura de la botiga on line, @somnaturalis.

Al principi, abans de començar a fer res, em vaig adonar que no dominava gaire ni la informàtica, només a nivell usuari, que no tenia cap xarxa social oberta i que segur que de cara al negoci em faria falta algú que en sabés o bé dedicar un munt d'hores a aprendre'n. Realment avui en dia hi ha tutorials de tot a internet, però el cert es que vaig preferir dedicar-me a fer d'altres coses, que considerava que podia fer millor, i que també eren necessàries i buscar una empresa externa per fer la pàgina, el màrketing digital, les xarxes, en fi... un ajut per no veure'm tant col.lapsada.

La veritat es que vaig trobar la persona per casualitat. Parlant, li vaig explicar que estava començant un negoci on line, etc, i ella em va donar una targeta, per cert molt aparent, no de paper, em va semblar molt moderna i això em va portar a pensar que estava molt al dia ( primer prejudici i per tant primer error).

Mirant-la a ella, es una noia jove, amb un serrellet curt, amb els cabells recollits que em recordava molt a l'Anna Gabriel i a moltes de les noies del seu partit polític. Te el mateix aspecte. Porta una bossa que té el dibuix de l'aparell reproductiu femení. Això em va portar al segon prejudici i segon error.

Les persones que parlen sempre en femení i que són d'aquest partit polític o simpatitzants, aquests que tothom diu que són antisistema...doncs no vull generalitzar, però ja us dic ara, que aquesta en concret, ni de lluny. Encara que la seva aparença i el seu comportament ho donen a entendre.

Quan vam parlar el primer dia, li vaig demanar quina formació te. I de fet no en te cap d'específica, no té cap carrera de màrketing, només un curs a Barcelona Activa. Però la vaig veure eixerida, aixi que vam quedar enteses amb la feina que faria i com i em va fer el pressupost.

Com que em va demanar els diners per endavant, li vaig portar una part, i no la va voler, perquè te una sòcia i estava pendent de marxar i no s'ho volia repartir amb ella.

Vaja, vaja, quins preus!!!!!. Em va dir que ella era una professional i que les seves hores valien molt. Si no tens els estudis requerits per fer una feina i la fas igual, és intrusisme, no?

Per curiositat vaig buscar el nom de la seva empresa a internet, per comprovar que realment estava molt al dia, i llesta és, va agafar el nom de l'empresa americana que es dedica al màrketing més coneguda als EEUU, i va canviar el logo. No sé si estava al dia, però còpia com ningú.

Tot això que us explico devia passar entre maig i juny, i s'acabava de comprar una caravana nova i al juliol va marxar dos mesos de vacances. I ho va deixar tot penjat. A mi inclosa.

Podria seguir, de fet, crec que si us agrada, un altre dia seguiré explicant-vos tot el que va fer i com vam acabar, però crec que pel propòsit d'avui amb el que us he explicat ja n'hi ha prou.

Treiem doncs, les conclusions, entre els fets i les suposicions.

Conclusions.-

Aquesta noia amb el seu aspecte, és tant dins del sistema, com qualsevol altra persona que té un negoci. El que vol es guanyar diners treballant el mínim per viure el millor possible. Hi ha algun fet més capitalista que aquest?. I tampoc no li importa gaire no ser molt honesta. Per tant, quina diferència hi ha, entre el seu comportament de cooperativista (!) molt petita i el d'un de l'Ibex 35?

I ara la pregunta és;

Ella em va enganyar o jo vaig pressuposar que seria d'una manera concreta pel seu aspecte i pel que deia?. Són prejudicis o és engany?

Vosaltres què en penseu?

Fins aviat!!!!

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes