Noticiassa

person Posted By: Naturalis list In: Noticies El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 341

Noticiassa.- Palo Alto Market a la vista

Es fa saber a tota la concurrència que el primer cap de setmana de febrer 2 i 3 exactament serem a l'hort de Palo Alto Market.

Estic entusiasmada amb la ideaaaaa. Però anem a pams. Tots sabeu què s'hi cou a Palo Alto? No?

Doncs jo us ho explico en un pis pas. 

Palo Alto Market és un prestigiós mercat tancat  (s'ha de pagar entrada per poder accedir-hi).

No és molt car, si la compres per internet, val 3 € i si la compres a la porta de l'entrada al moment, doncs en val 4 d'euros.

Oh! Ja em perdia..bé com deia és un espai més que un mercat, tancat on es fan moltes activitats. És un lloc privilegiat ubicat al Poblenou de Barcelona, a prop del mar i hi ha tota l'avantguarda de disseny, música en viu, food trucks boníssimes i paradetes de roba, sabates, menjar..tot de molta qualitat.

La direcció de Palo Alto és qui decideix qui pot ser expositor i qui no, a fi de continuar tenint la qualitat que tots els assistents esperen trobar.

Haig de dir que em sento orgullosa que m'hagin seleccionat per poder exposar i vendre els meus productes... això vol dir que són bons. Presentaré, aprofitant que hi vaig, abans fins i tot que a la web, una idea que crec que potser us encaixarà en el vostre dia a dia. 

Espero que em vingueu a veure i em digueu què us sembla. Per mi seria una bona manera de saber si tindrà o no acollida a la web. 

Seguim amb Palo Alto. Si hi veniu, podreu gaudir de bon menjar, bona música, activitat pels nens, veure grans dissenyadors i comprar productes gourmet. També un barret original, un maquillatge, un abric...en fi, tot el que volgueu. És una molt bona manera de passar un dissabte o un diumenge.

Obre a les 11 h del mati i tanca a les 21 h. Del vespre.

I Somnaturalis hi serà..aixi que, ja ho sabeu, allà us espero.

Fins la propera. Ah! Que us divertiu molt. Jo ho penso fer a tope!!!!

Per cert, doneu-vos d'alta a la newsletter de la web i obteniu un descompte a la vostra primera compra i contingut exclusiu.

Comentaris

Cap comentari en aquest moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes