Per què ho vaig fer? I tu? Per què? Per què vaig prendre aquesta decisió? Per què em vaig fer autònoma?

person Posted By: Naturalis menjar de debò list In: Curiositats El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 122

Per què ho vaig fer? I tu? Per què?

Per què vaig prendre aquesta decisió? Per què em vaig fer autònoma?

Doncs a part de perquè sóc una inconscient, perquè necessitava demostrar i demostrar-me que podia.

Tant de temps treballant per les empreses d'altres, donant-ho tot, com si l'empresa fos teva i sense cap reconeixement, perquè no cal, tu cobres, així doncs no et devem res, no? Al contrari, tu agraïda de que et donin feina.

Estava cansada del tracte, ja parlo d'això en un altre article, et deixaré l'enllaç aquí.el perquè de tot plegatmotius

La tria del producte va ser del tot romàntic. A mi m'agrada la cuina, em relaxa, em distreu i a més fa feliç la gent que m'estimo.

Per què no posar doncs les dues coses, una la que més conec i l'altra la que més m'agrada, juntes i convertir-les en una feina?

I m'hi vaig llençar. Només sabia d'empresa, que no es poc, ho se, però no coneixia bé el ram de l'alimentació, ni tenia proveïdors i no sabia res del món digital. Per no tenir, no tenia ni facebook.

A aquesta fantàstica perspectiva hi haig d'afegir que no tenia diners tampoc. Però tenia una cosa valuosa, tenia ganes i il.lusió de fer-ho i el convenciment que me'n sortiria, perquè la idea era fantàstica i tothom estava esperant que jo, la millor, muntés la botiga on line més fantàstica del món mundial.

I ara, després de quasi dos anys, ai infelice, veig que els errors van ser molts i variats, que segur que et son familiars i ha estat molt més difícil del que pensava i m'he trobat amb coses que ni tant sols vaig preveure, perquè ni sabia que podien passar. Però aquí estic, malgrat tot.

Perquè no, no et passa només a tu, la desesperació que sents alguns dies, quan penses que t'has equivocat, que has demanat massa diners, que no els podràs tornar mai, que tot el que has comprat només t'agrada a tu, que la pàgina es horrorosa, no funciona i a l'informàtic no li importa..perquè ja li has pagat i t'ha pres el pèl...i podria seguir fins esgotar-me.

Per què? Si ja està fet, la situació es la que es i totes les experiències t'han de servir i molt.

Tots els error comesos, totes les preses de pèl que has patit, t'han ensenyat més que si tot t'hagués anat rodó a la primera.

Ara no t'ho sembla, perquè estas enfonsada, trista, decebuda i superada, però un dia et llevaràs al mati, perquè ” es quan dormo que hi veig clar” ( Josep Vicenç Foix) i veuràs quines son les decisions a prendre i el que has de canviar o millorar.

Que t'has de formar més, per poder decidir amb més criteri.

Vaig tenir un professor que deia que els negocis són com un vaixell. Pots anar de dues maneres, ràpid i en línia recta, sense aturar-te o bé més a poc a poc i fent ziga-zaga, corregint el rumb quan calgui per arribar al port que vols.

Jo prefereixo la segona manera i tu?.

Ah i un altre apunt, salpar no es gens fàcil, has de ser valent@ i no mirar enrere. Sempre endavant. I si vas aprenent i corregint, et convertiràs en una experta i triomfaràs, segur.

Jo m'ho crec. Tu també oi?

Si es així i et sents identificada o identificat, que encara que parli sempre en femení no es excloent de cap manera, deixa'm en comentaris com és la teva experiència com a emprenedor@. Serà enriquidor perquè, compartir és viure.

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes