empedrat amb mongetes, maduixes i alga wakame

person Posted By: Naturalis list In: Receptes El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 1473

Empedrat amb mongetes, maduixes i alga wakame.-

Recepte vegana, extreta del llibre de la Zaraida Fernandez.-

Avui us porto una recepta vegana, de la Zaraida Fernández, del seu llibre, publicat a l'agost del 2018 que s'anomena “ cuina casolana vegana” 100 receptes dolces i salades.

Haig de dir que no hi guanyo absolutament res publicant-la. Ho faig perquè crec que es un bon llibre amb bones receptes, senzilles i delicioses de fer.

He triat aquesta recepta en concret perquè està feta amb llegums, que ara que es parla tant de superaliments, serien el primer conegut. Ja ho he dit altres vegades, però no em cansaré de dir-ho. Són un aliment complert que té tots els nutrients i minerals que necessita el cos humà per viure. Així ens podem estalviar, el dia que les mengem, la proteïna animal, que, com ja tots sabeu, en mengem massa. Problemes de les societats desenvolupades?. Els diuen aixi però no sé jo si tanta abundància absurda i tant llençar i tant produïr coses no massa bones per la salut, seria molt desenvolupat, però això serà un altre dia.

Anem a veure els ingredients, que jo he adaptat als productes de la meva web per fer la recepta. Espero que no m'ho tinguis en compte Zaraida. Serà deliciós igualment.

Empedrat amb mongetes, maduixes i alga wakame.-

Ingredients.-

- 1 pot de mongetes Naturalis

- un tros d'alga kombu

- 10 gr. D'alga wakame

- olives negres

- pebrot vermell Naturalis

- ceba Naturalis

- 3 tomàquets verds grossos

- oli d'oliva Naturalis

- Sal

- Pebre

- un grapat de maduixes

Nota.- Si no us agraden les algues podeu fer servir bolets o cogombrets.

Recepta.-

Poseu l'alga kombu amb aigua freda i feu-la bullir a foc fort. Quan arrenqui el bull, poseu el foc al mínim i deixeu coure 1 o 2 h. Deixeu-la refredar.

Remulleu, seguint les instruccions del paquet, les algues wakame en abundant aigua freda i coleu-les quan estiguin toves.

Feu l'amanida tallant els tomàquets, un grapat de maduixes, el pebrot escalivat, la ceba escalivada i les algues a trossos de la mateixa mida. En el darrer moment afegiu les olives sense el pinyol, amaniu amb un bon raig d'oliva verge extra premium Naturalis, salpebreu i serviu.

Bon profit!!!!

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes