Salsa carbonara.-

person Posted By: Naturalis list In: Receptes El: comment Comentari: 0 favorite Hit: 244

Salses fetes amb “ màgia” part II.-

Tal i com vam quedar, us dono l'altra recepta de salsa blanca, que és la carbonara, bàsicament per fer amb pasta o carn. Encara que segur que se us acuden un munt de coses més.

Ingredients.-

Crema de llet

llet

formatge ratllat

ous

crema parmesà amb tòfona Naturalis

sal

nou moscada

mantega

Recepta.-

S'agafa la mantega i es posa a escalfar en una paella. Es va remenant amb un estri de fusta perquè no es cremi ni s'agafi ( llavors té mal gust) i quan ja està desfeta s'hi afegeix la crema de llet. S'abaixa una mica el foc i es deixa coure, remenant de tant en tant.

Mentre és al foc, s'hi afegeix un polsim de sal, poca perquè porta altres ingredients que ja en porten i no volem que ens quedi salat, la nou moscada al gust i un rovell d'ou. Quan està tot a la paella es va remenant perquè s'integrin tots els ingredients. Veureu que la textura canvia, i queda més espessa. Llavors com que encara hi hem d'afegir el formatge, hi podem posar una mica de llet, per aclarir i que no quedi tant espès.

Quan veiem que el color de la salsa ja no és del tot blanca, si no que agafa un to més daurat, ja podem tancar el foc i treure la paella.

Llavors hi afegim el formatge i quan estigui integrat a base de remenar, hi posem el toquet màgic de la crema Naturalis.

Un parell de cullerades de postre. Remenem i...llestos!!!!

Aquesta salsa va be per fer amb pasta, amb carn, amb peix com ara bacallà o lluç...en fi, imaginació al poder.

Fins aviat!!!

Comentaris

Cap comentari en aquest moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Desembre

Nou registre de comptes