L'internauta declara tenir divuit anys i la capacitat jurídica d'efectuar una compra a la pàgina a la web www.somnaturalis.cat, l'internauta s'obliga a respectar les presents condicions generals de compravenda.
La compravenda en somnaturalis.cat. només està disponible per a adreces d'enviament d'Espanya (No s'envien comandes a Ceuta i Melilla i Illes Canaries).
Per a una venda-online:

1.- Accedeix a somnaturalis.cat

- Selecciona el tipus de producte que desitgi segons les diferents categories.
- Utilitzar el motor de cerca.
- Quan hagis trobat el producte que desitges, clicar sobre la foto del producte i seleccionar la variació desitjada. Clica a continuació afegir a la cistella.

2.- Cistella

- Podràs visualitzar els productes afegits a la cistella.
- Si vols finalitzar compra, fes clic al botó comprar.

3.- Identificació

- Pot realitzar la seva comanda sense registrar-se, omplint les seves dades per a l'enviament.

4.- Mètode lliurament

- Lliurament a domicili: has de triar la zona/lloc on vols que s'envii el producte

5.- Pagament

- Transferència bancària
- Targeta de crèdit
- Quant s'entregui
- Paypal

6.- Recepció de la teva comanda

- Es realitzarà el lliurament de la comanda en dos o tres dies des de la seva recollida a tota la península, depenent dels articles sol·licitats i de la direcció d'enviament.
- Per lliuraments en una hora concertada, serà necessari un dia més

7.- Política de devolució o reposició

- Només s'acceptaran reclamacions posteriors al lliurament, quan en la recepció de la mercaderia el consignatari faci constar a l'albarà algun tipus de reserva (falta, embalatge insuficient, trencament ...) - Has efectuar la reclamació final amb una foto adjunta per mail "info@somnaturalis.cat", com a màxim durant el dia següent a la recepció (24 hores) del producte. 
- Una vegada s'ha rebut el retorn del gènere i s'ha comprovat que està bé, es farà el retorn dels diners a la mateixa targeta amb la que es va pagar.

 

Nou registre de comptes