• Només en línia

mongeta cuita petita natural naturalis

4,29 €
Impostos inclosos

Mongeteta natural, cuinada només amb aigua i sal.

200 gr. pes net

farà que la seva vida sigui molt més fàcil.

Personalització del producte

No oblideu desar la vostra personalització per poder afegir-la al carro
  • 250 car. màxim
  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Llegums en conserva naturals, només en aigua i sal. Els secrets són dos, un que el producte s'esterilitza i el segon que està envasat al buit. No hi ha res més.

Poden ser consumits per vegans, vegetarians i celíacs (intolerants a gluten)

Si voleu saber més sobre les llegums, podeu consultar el blog. Allà trobareu la història i les receptes a fer.

Aquesta mongeta és petita, tendra, sense pell i adequada per servir d'acompanyament a qualsevol plat. No es poden menysprear les llegums. Són beneficioses per a la nostra salut, ens permeten menjar més saludable, ja que no és necessari afegir carn o peix al plat quan els cuinem, és un plat complet. Encara que al blog trobareu algun plat amb proteïnes animals.

Són aptes per als celíacs, vegans i vegetarians.

FESOLNATURAL
78 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes