Cava Brut Rosat

12,71 €
Impostos inclosos

Cava Brut Rosat. 

Trepat 100% minim 18 mesos en ampolla.

Graus; 11,5º

Nota de Tast.-

Vista: color cirera, molt net, bombolles persistents.

Nas: aromes de fresa, pomelo rosa, apunts florals.

Boca: bona acidesa, fresc i refrescant, i amb rosaris persistents de bombolles molt petites.

MARIDATGE

Temperatura de consum de 6-8ºC.

Es indicat per a aperitius, arrossos, salmó fumat, gambes a la planxa, amb postres com torrons i polvorons.

 

No hi ha prou producte en estoc

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Un dels trets diferencials dins la regió del cava és la producció de vins rosats base cava amb una varietat autòctona, el trepat. El nostre rosat brut s’ elabora exclusivament amb aquesta varietat, perfectament adaptada a la nostra climatologia. Així, doncs, d’una banda el trepat aporta generositat i força i, de l’altra, frescor i joventut. El temps de criança s’allarga fins als 18 mesos.

114

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes