Escalivada

7,70 €
Impostos inclosos

Conserva d'escalivada de 300 gr. pes net, feta amb la recepta de tota la vida, a la brasa, pebrot, ceba i albergínia. Totalment natural.

Una vegada oberta conservar en nevera. Les persones al.lérgiques als fruits secs, no haurien de consumir-la, ja que pot contenir traces.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

 300 gr  Net weight,

 made with a life-long recipe, grilled, pepper, onion and eggplant. Totally natural

Once open keep in a refrigerator. Allergic people in nuts should not consume it, as it may contain traces.

UCGESCOPK
14 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes