Pebrot escalivat

7,43 €
Impostos inclosos

Conserva natural de pebrot escalivat. Pot de 300 gr. Una vegada obert, conservar en fred. Les persones al.lèrgiques als fruits secs, abstenir-se de menjar-ne podria contenir traces.

No hi ha prou producte en estoc

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Aquesta conserva, és ideal per menjar amb bacallà, amb tonyina, amb olives negres, amb olives verdes, amb altres verdures i fer una torrada fantàstica...en fi, no us pot faltar de cap manera a la despensa. És un article de "fons de rebost". Espero que la disfruteu.

UCGPEBOPK

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes