Ceba escalivada

3,52 €
Impostos inclosos

Conserva de ceba escalivada natural. Pes net, 300 gr. Els al.lèrgics als fruits secs no haurien de menjar-ne ja que podria contenir traces.

Una vegada oberta conservar en fresc.

No hi ha prou producte en estoc

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Aquesta conserva natural de ceba, és fantàstica per fer sofregits més ràpid ja que el ser cuita, doncs t'estalvia molta feina. Pelar, tallar, coure...en fi, ja sabeu com va, quan tens poc temps tota ajuda és poca. 

També si us agraden les truites de ceba, doncs és ideal. També de patata i ceba. La podeu posar a les amanides, menjar-la amb tonyina en un entrepà...ja sabeu. Podeu fer tot tipus de proves i veure amb què us agrada més. Sola també, això ja no cal ni dir-ho.

Disfruteu-la.

UCGCEBOPK

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes