• Només en línia

Naturalis cigró natural

4,29 €
Impostos inclosos

Cigronet cuit al natural, amb aigua i sal. Pot de 200 gr. pes net.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Llegum en conserva natural, només en aigua i sal. Els secrets són dos, un que el producte s'esterilitza i el segon que s'envasa al buit. No hi ha res més.

Els poden consumir vegans, vegetarians i celíacs (intolerants al gluten)

Si voleu saber més dels llegums podeu consultar el blog. Allà hi trobareu la seva història i receptes per fer.

Són tan naturals que no cal escorre`ls. Si necessiteu aclarir una salsa i hi heu de posar els cigrons, podeu sense cap dubte, posar-hi l'aigua de la conserva. Només és aigua amb sal. De tota confiança.

Fets, envasats i etiquetats de manera artesanal, un luxe.

CIGRONETNATURAL
74 Elements
Grade 
21/10/2019

Molt BO

Molt BO

Nou registre de comptes