Melmelada de figa

6,00 €
Impostos inclosos

Pot de melmelada de figa

Pes net 200 gr.

Composició: 70% fruita i 30% sucre. 

Natural. Artesana

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

La melmelada és una conserva de fruita trinxada amb sucre. La proporció de sucre varia en funció de diferents factors, un d'ells és el punt de maduració de la fruita.

En el nostre cas, hem trobat una bona barreja, ja que hi ha més fruita que sucre. Res més. Natural.

En tenim de les de sempre, de fruita dolça, com la que menjaven els nostres avis i algunes de més agosarades com de cítrics o de verdures.

No podeu passar per davant sense tastar-les. Repetireu. Segur.

05
6 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes