Melmelada de maduixa

6,00 €
Impostos inclosos

Pot de melmelada de maduixa.

Pes net: 200 gr.

Composició: 70% fruita 30% sucre.

Res més. Natural. 

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

La melmelada és una conserva de fruita trinxada amb sucre. La proporció de sucre varia en funció de diferents factors, un d'ells és el punt de maduració de la fruita.

En el nostre cas, hem trobat una bona barreja, ja que hi ha més fruita que sucre. Res més. Natural.

En tenim de les de sempre, de fruita dolça, com la que menjaven els nostres avis i algunes de més agosarades com de cítrics o de verdures.

No podeu passar per davant sense tastar-les. Repetireu. Segur.

Si us fixeu en el color, es fosc. No podrieu distingir quina és quina, sobretot les de fruits vermells, com maduixa, cirera... es perquè han estat collides en el moment òptim de maduració i així no s'ha d'utilitzar més sucre de l'estrictament necessari.

07
3 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes