• Paquet
Aquest duet és magnific. En promoció per 19 € sense IVA

Duet d'esferes

23,10 €

En lloc de 24,53 €

Impostos inclosos

Triumfareu tant si ho regaleu, per portar algun detall a casa d'uns amics, per posar a taula amb la familia, en un dinar o sopar romàntics...i les combinacions són...infinites.

Aquests dos productes són diferents, estelars. Són esferificacions d'oli OOVE i de vinagre balsàmic de la varietat Pedro Ximenez. Què més es pot demanar?

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Oli d'oliva verge extra de la primera premsada en fred d'arbequina 100%.

Vinagre balsàmic de la coneguda i extra bona varietat Pedro Ximenez, les dues coses en una versió completament novedosa. Format esferificacions. Originals i bonissimes. Només puc dir-vos que les heu de tastar si o si.

Com que és un fantàstic producte, he fet aquest pack que us surt una mica més ajustat de preu si us quedeu el duet junt.

Ara si que ja no hi ha excusa. Aquesta oferta porta el vostre nom escrit.

Que el disfruteu!!!!

duet
10 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes