• Només en línia
Oli Premium d'arbequina

lux by naturalis oli oove Premium 500 ml

20,90 €
Impostos inclosos

Aquest oli es diu lux (llum en llatí) és l'oli dels olis, el de classe Premium. El millor.  Per això té un envàs tan diferent. Es ideal per regalar, i per servir a taula quan la poseu preciosa perquè teniu un compromís. També quan tingueu a la familia. En realitat sempre queda bé. I sabeu qué? També per donar-vos un gust. Espero que el disfruteu.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

lux by Naturalis oli d'oliva 100% arbequina Premium de la primera premsada en fred.-

L'oli es un líquid untuos a temperatura ambient d'origens diversos i que no es barrejen en aigua (hidròfobs). Són extrets de les plantes, per tant  d'origen vegetal. Almenys el que ens ocupa a nosaltres. Es bàsic en la dieta mediterrània i sempre que en una recepta de cuina parlem d'oli, sobreentenem que es tracta del d'oliva.

Hem intentat trobar el millor oli d'oliva arbequina 100% de la primera premsada en fred i d'origen natural i ho hem aconseguit. Aquest del tipus Premium es el més preuat, perquè es el més pur. 

La qualitat d'un oli d'oliva es pot definir com el conjunt de propietats o atributs propis de l'oli, els quals determinen el grau d'acceptació per part del consumidor respecte d'un determinat ús. Els criteris de qualitat que s'apliquen a l'oli d'oliva són definits per determinacions químiques com:

el grau d'acidesa

l'estat d'oxidació

la detecció de components anòmals

i pels resultats de l'anàlisi sensorial de les característiques organolèptiques definides per un panell de tastadors experts, a partir d'una degustació en un laboratori de tast, quantificant l'absència-presència de defectes i qualificant els seus atributs positius, principalment el fruitat amb les seves variants.

El mètode per a la seva obtenció. Es considera que el més bo i que conserva totes les seves propietats és aquell oli que s'obté de la primera premsada en fred i s'anomena oli d'oliva verge extra.

014
4 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes