lux by naturalis OOVE llauna gourmet 500 ml.

11,66 €
Impostos inclosos

Llauna d'oli verge extra de 500 ml. Ocupa poc espai a la cuina, molt maca per posar-la a taula i per regalar.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Oli verge extra d'oliva arbequina 100%. Ja sabem tots els beneficis de l'oli d'oliva respecte d'altres olis vegetals però sobretot animals.

L'envàs en forma de llauna, protegeix molt millor les propietats de l'oli, ja que el manté fosc i en un recipient no poròs. No es trenca si us cau i ocupa poc lloc a la cuina. És bonic per regalar i per servir l'oli a taula. És rodó. Bé no,l'envàs no. Però el producte sí.

083
14 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes