Esferificacions de vinagre balsàmic PX

10,78 €
Impostos inclosos

Esferificacions de vinagre balsàmic varietat Pedro Ximenez. Pes net 60 gr.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Vinagre de qualitat indiscutible, ja que la varietat Pedro Ximenez és abastament coneguda,  pels seus excelents vins i vinagres.

Ara ha fet per Naturalis aquest vinagre en esferes que podeu posar a taula i sorprendre a la familia, als amics, als compromisos, en fi, a tothom. Un plaer pels sentits

Per regalar-lo, per gaudir-lo. Poca cosa més a dir. Tasteu-lo. Amb xocolata mmm.

151
25 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes