olicrem per untar de gust d'oliva

5,28 €
Impostos inclosos

Pot d'olicrem per untar de 100gr. pes net amb gust d'oliva.

Es un oli diferent, que podeu untar a l'hora d'esmorzar a una torrada, a una llesca de pa de pagès, per posar-hi a sobre el que més us agradi o també sol i gaudir del seu extraordinari sabor.

Es un bon regal per fer i per fer-te. Prova'l, segur que repetiras.

No hi ha prou producte en estoc

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

L'oli es un líquid untuos a temperatura ambient d'origens diversos i que no es barrejen en aigua (hidròfobs). Són extrets de les plantes, per tant són d'origen vegetal. Almenys el que ens ocupa a nosaltres. Es bàsic en la dieta mediterrània i sempre que en una recepta de cuina parlem d'oli, sobreentenem que es tracta del d'oliva.

Hem intentat trobar el millor oli d'oliva arbequina 100% de la primera premsada en fred i d'origen natural i ho hem aconseguit.

Aqui trobareu una selecció d'olis naturals en diferents formats i alguns amb sabors, per tal de fer la vostra dieta més completa i també per què no, més divertida.

Un d'aquests formats diferents es precisament el que ara us presento. L'olicrem. És un oli per untar amb gust d'oli.

olicrem

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes