Oli de all i julivert

5,28 €
Impostos inclosos

Ampolla de 250 ml. de vidre fosc per tal de conservar intactes les propietats de l'oli que conté.

De gust all i julivert.

El posareu a tot arreu. Hamburgueses, butifarra amb mongetes, cigrons, bolets...

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

L'oli es un líquid untuos a temperatura ambient d'origens diversos i que no es barrejen en aigua (hidròfobs). Són extrets de les plantes, per tant són d'origen vegetal. Almenys el que ens ocupa a nosaltres. Es bàsic en la dieta mediterrània i sempre que en una recepta de cuina parlem d'oli, sobreentenem que es tracta del d'oliva.

Hem intentat trobar el millor oli d'oliva arbequina 100% de la primera premsada en fred i d'origen natural i ho hem aconseguit.

Aqui trobareu una selecció d'olis naturals en diferents formats i alguns amb sabors, per tal de fer la vostra dieta més completa i també per què no, més divertida.

Aquest el fareu servir moltissim. All i julivert. Va bé a tot arreu..o no?

allju
13 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes