• Només en línia

Salsa de Ceps

5,28 €
Impostos inclosos

Salsa de ceps per enriquir tot tipus de plats. Amb una culleradeta n'hi ha prou per donar tot el sabor del cep i la untuositat de la salsa a les teves receptes. Pot de 140 gr. pes net. Mantenir a la nevera una vegada obert.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Salses en conserva, naturals i delicioses. Es poden afegir en petites quantitats a qualsevol sofregit, rostit, guisat... infinites possibilitats. Consulteu el blog i veureu moltes de les coses que es poden fer. No cal però seguir les receptes al peu de la lletra, també podeu fer les vostres. Són bones de totes maneres.

Aquesta salsa de ceps és ideal per tot tipus de pastes, carns...deixeu que la vostra imaginació faci la resta. L'heu de tastar, si o si.

La salsa de ceps la poden consumir els vegans, vegetarians i celíacs.

Envasos de 140 gr. Pes net. Una vegada oberta, l'heu de conservar a la nevera.

UCGCEPCW
18 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes