Salsa de tomàquet amb tòfona

4,62 €
Impostos inclosos

Salsa de tomàquet amb tòfona. Pes net 140 gr. Feta de manera artesanal.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Aquesta salsa de tomàquet amb tòfona, es un gust pel paladar. Amb un parell de cullerades canvia el gust de qualsevol salsa, millorant-la espectacularment. Sobretot per rostits, estofats, salses per pasta...qualsevol salsa que porti tomàquet o que n'hi volgueu afegir.

L'heu de tastar. No us en penedireu.

UCGTOMCW
15 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes