• Només en línia

Naturalis Te Blanc Bai Mu Dan

9,35 €
Impostos inclosos

Te blanc de Xina de la provincia de Fujian. Paquet de 50 gr. Es tanca hermètic. Es pot conservar en la mateixa bossa, sense perdre les seves propietats.

Si t'agrada el te al llevar-te i si fins que no el prens no ets persona, prova aquesta varietat. És el que té menys teïna i farà que estiguis despert@ però no nervios@. Saborós i de qualitat.

Hi ha 6 varietats de te en aquesta pàgina. Podeu veure'ls amb calma. Aprendreu coses interessants del te. També podeu consultar el blog. 

Blog Somnaturalis

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Camellia sinensis és un arbust perenne d'arrel axonomorfa que, quan creix en estat salvatge, pot créixer fins als 10 metres de llargada, i quan és conreat creix fins a 2 metres. Les fulles són alternes, de 4-15 cm de llarg i 2-5 cm d'ample, de color verd fosc i brillants, persistents, de forma ovada o ovada-lanceolada i molt convexes i serrades, encara que són senceres a la base; i amb un pecíol curt, i una forta nervació; les fulles joves són vellutades. Les flors són bisexuals, petites, de color blanc, axil·lars i solitàries o bé s'agrupen en parells o de tres en tres, però generalment no presenten inflorescència. El periant està format per una corol·la de 5 a 9 pètals desiguals i un calze de 5 sèpals.L'androceu té nombrosos estams i al gineceu l'ovari és súper. El fruit és una càpsula trígona o esferoïdal, llenyosa, dura i aplanada amb unes llavors que tenen uns cotiledons grossos. Aquest arbust es el pare-mare de tots els tes.

El que ara ens ocupa es el te blanc de Fujian a la Xina. Es un dels millors tes del món. La seva particularitat és que perquè sigui blanc s'utilitzen les fulles joves (brots nous de l'arbust) que no s'han oxidat; els brots poden haver estat protegits del sol per evitar la formació de la clorofil·la.

AE20000

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes