Te puerh Xina Puerh Sancha Nº 1

5,39 €
Impostos inclosos

Tea pu erh província de la Xina de Yunnan. Bossa de 50 gr

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

El te vermell Pu Erh prové realment de la Xina?

Sí, el te vermell Pu-Erh és un producte originari de la regió de Yunnan, una província incorporada a la Xina al segle XIII a prop de Birmània, Laos i Vietnam.

La "eterna regió de la primavera", que es coneix com a tal, és especialment favorable per al cultiu del te, especialment en les regions muntanyoses, on les pluges són gairebé cícliques, amb una temperatura suau i sense gelades, provoca l'arbre del te vermell - Qmingmao - És especialment misteriós. Els que coneixen l'àrea diuen que és un dels llocs més bells de la terra.

Com es produeix el te vermell?

El te vermell Pu Erh és en realitat un te verd que pren les seves característiques després d'un procés de maduració. Les seves fulles grans es comprimeixen i s'amaguen durant anys en condicions molt específiques. Tot i que mai s'ha explicat completament com es duu a terme el procés, se sap que s'amaguen en coves on s'emmagatzemen en bótes durant més de 50 anys.

Com el vi, més temps es gasta en el millor barril (alguns es mantenen durant 60 anys) també, òbviament, més car.

AU60092
14 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes