naturalis te negre Xina Dian Hong Nº 1

4,18 €
Impostos inclosos

Te negre de Xina provincia Yunna Dian Hong nº 1. Bosseta de 50 gr. 

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

El te negre es diferencia de la resta de tes, perquè les seves fulles s'assequen i s'exprimeixen abans d'oxidar-se. No fermenten.

El te negre (que en podem trobar d’Earl Grey, Breakfast Tea, Darjeeling, Ceilan) és el que té més teïna; per tant, ens revitalitza i ajuda a despertar-nos, i és el que té un sabor més fort. Es pot prendre sol, amb llet o amb beguda vegetal.

Quina diferència hi ha entre la teïna i la cafeïna? És millor la teïna?

Molecularment la teïna i la cafeïna són iguals, però l’efecte sobre el cos és diferent. La teïna té menys efecte energitzant i despertador; és millor, doncs, per a persones nervioses o que s’alteren massa amb el cafè (hi ha gent que fins i tot té taquicàrdies).

També és cert que les persones acostumades a prendre te no noten tant l’efecte com les que no en prenen mai.

AP50011
13 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes