Vermutissimo pack 10

6,05 €
Impostos inclosos

Càpsules amb combinacions d'herbes amb fruites i verdures, per donar un gust diferent al vermut. Original i ideal per aperitius informals amb amics, sols o en familia. Sense alcohol.

El preu és només de la caixa de 10 càpsules. El vermut va apart.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Aquesta idea tan original, fa que el teu vermut varii en cada ocasió, ja que cada càpsula li dona un gust ben diferent. Ho heu de provar. Ideal també per a regalar, amb una ampolla de vermut. Rodó

issimo
6 Elements

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes