Vermutissimo caixa 60

36,30 €
Impostos inclosos

Aquesta caixa Jubileum porta 60 càpsules de vermutissimo i s'hi poden afegir dues ampolles de vermut, per tenir el pack complet. El preu que surt es només de les 60 càpsules.

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Aquesta es la versió gran de les altres caixes de les càpsules de sabors herbals, fruitals i de verdures barrejades, així com d'algunes espècies del vermutissimo. Aquesta és completa hi ha totes les varietats, per diferents persones, hi ha més d'una càpsula de cada gust, per poder tastar la mateixa més d'una persona, i podem incloure el vermut. La caixa és preciosa també per regalar.

jubileum
3 Elements
Grade 
21/10/2019

Molt BO

Molt BO

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Nou registre de comptes