naturalis xocolata amb llet i peta zetas

3,85 €
Impostos inclosos

La descripció de la xocolata, com podeu veure, s'ha quedat enrrera. Actualment s'hi afegeixen moltes més coses sorprenents i diferents. Aquesta és especialment adequada pel mitjó dels vostres fills, el dia de Nadal. 

Xocolata amb peta zeta. Us imagineu la seva cara de sorpresa quan la provin? I la vostra?

Preu ajustadissim perquè n'hi ha poquissimes...ja sabeu...correu que us quedeu sense.

No hi ha prou producte en estoc

  • Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar l’experiència de l’usuari.
  • L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig. L'entrega dels productes, s'efectuarà de 48 a 72 h. Després d'haver rebut la comanda, sempre que no hi hagi un cap de setmana entremig.
  • Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat. Política de devolucions. Tindrà tres dies per tornar-nos-ho. Ha de ser reeenviat amb l'embalatge, intern i extern intacte i ben empaquetat, tal com ha arribat.

Substància alimentosa feta amb cacau i sucre mòlts, als quals s'afegeix ordinàriament canyella o vainilla.

Aquesta és la descripció de xocolata.

Però en realitat es molt més, es un plaer pels sentits, sobretot el del gust.

A Naturalis hi trobareu coses extraòrdinaries fetes amb xocolata. Originals i exquisides. N'hi ha per a tots els paladars. Sofisticats, senzills, moderns, tradicionals...tota una experiència que no podeu passar per alt.

xocpz

No hi ha ressenyes de clients per ara.

Nou registre de comptes